IMG_0281.jpg

Kontakt

Betina Nicolay
Skelbakken 4
2690 Karlslunde
Tlf.42 20 24 11

Så er efteråret godt i gang og butikkerne bugner allerede med julevarer.

Det er så også snart tid til at begynde på alle julegaverne......og jo vi har masser I kan producere til julegaver til familie og venner.

Så hermed lidt retningslinjer for Hobby i julegave perioden:

Alle skal have mulighed for at lave gaver i værkstedet, så derfor er det vigtigt at vi tager hensyn til hinanden og HUSKER DEN STORE TÅLMODIGHED.

Hvis der er mange i hobby, kan man max. optage en plads i en time ad gangen.....man kan så komme igen senere på dagen og se om der er ledigt igen.

Hvis der ikke er mange i værkstedet er det ikke noget problem.

Hylder og skabe er som altid fyldt med interessante, herlige ting og sager som er lige til at gå igang med.........kun fantasien sætter grænser......spørg og vi vil hjælpe dig med et smil og gode ideer....hvis Du har brug for det.

 

GLASKUNST

Glaskunst kan i november og december kun laves mandag og  kun mandage.

Absolut sidste dag for glas der skal være færdig til julegave er: 10.12.

 

PROJEKT PHOTOPEARLS

Som flere af jer nok kan huske havde vi et meget stort perlebillede hængende i cafeen af Fodboldspilleren "Fernando Torres".

Vi trænger til lidt fornyelse og vi laver igen et stort billede som alle kan være med til at skabe....det koster ikke noget at være med og når vi er helt færdige med billedet og det er hængt op - hænger vi et lille billede under hvor der kommer til at stå navnene på alle dem der har været med til at skabe det fine billede.

Motivet........? Man er velkommen til at komme med gode forslag

Vi starter projektet i januar......kom og vær med....det bliver cool og mega hyggeligt.

 

OPSLAGSTAVLER

Kom og vælg præcis det stykke stof som Du er vild med og sammen skaber vi nogle flotte, seje, cool og anderledes mini opslagstavler af stof, bånd og knapper......

 

FLET

Vi fletter med bånd, filt og andre materialer.....kom og hyg med.....bliver mega cool

Hvis der af nogle af jer eller jeres familie der ligger inde med stof, broderier eller andre ting som kunne bruges i hobby - færdige som ufærdige - gamle som nye, tager vi gladeligt imod det, hvis I ikke bruger det længere eller det måske er på vej til udsmid - også gerne materialer

 

Glæder mig til at se jer i hobby

P-aften.jpg
Hwork.jpg