Skærmbillede 2018-01-16 kl. 16.45.23.png

Kontakt

Betina Nicolay
Skelbakken 4
2690 Karlslunde
Tlf.42 20 24 11

Hobby nyt for januar og februar

 

 

Godt nytår til alle.

Jeg tænker, at der må være mange forældre, søskende, venner og familie der er blevet glade for de julegaver som børnene havde lavet. Hold da op....hvor har de været flittige og året store hit blev uden tvivl perlebilleder og store dyre perle ophæng.

Jeg er ihvertilfælde mega stolt af jer alle og den måde der er blevet knoklet på alle.

 

 

Så skriver vi 2018.....vintermørke= levende lys, hygge og sjove kreative timer.

 

 

Sy dæk servietter

Mangler I dæk servietter til når I sidder og spise sammen med familien? Dem har du mulighed for at sy i hobby.....vi har masser af lækkert stof og du kan også tilføje broderi....der er mange muligheder.

 

 

Grydelapper

Måske er det grydelapper der mangler i jeres køkken? Dem har du også mulighed for at sy i hobby.....måske de kan bruges til gaver til bedsteforældre?

 

 

Perlebilleder

Der er stadig mulighed for, at få lavet et personligt perlebillede....måske af din bror, søster, forældre, kæledyr m.m,,,,,kig forbi hobby med lige det billede(gerne på ipad eller mobil) du kunne tænke dig.

 

 

Lykønsknings kort

Vi har masser af dejlige materialer til, at du kan lave dine egne personlig lykønskningskort....kig forbi og se mulighederne

 

 

Taske/indkøbsnet med broderier og knapper

Du kan sy dit eget indkøbsnet/taske med flotte indsatte gl broderier eller broderier fra vores egen broderimaskine.......

Kom og vær med.....

 

Nye ideer??

Kom glad hvis du har nye ideer til hobby..........altså noget vi ikke har i forvejen...måske har du set noget spændende i et blad eller du har selv fundet på en ide.