Kære børn og forældre 3. årgang

 

Vi GLÆDER os til at modtage Oasens nye medlemmer d 6. april hvor vi kan tage imod alle børn, råbe højt hurra og velkommen. I skrivende stund gælder nuværende restriktioner frem til d 5. april, så vi venter spændt på, hvad og hvordan der åbnes op.

NU er vi klar til at sende informationer og link til vores velkomstvideo her på Aula.

Da vi ikke kan invitere til forældre informationsmøde eller SFO-besøg i denne tid, har vi valgt at lave en film om Klub Oasen. Her præsenterer personalet sig og I vil se hele vores dejlige klub, alle rum og høre lidt om aktiviteter. Det har været sjovt at lave filmen, vi håber filmen vil give jer et indtryk af Klub Oasen.

Udover filmen, kommer der herunder en masse informationer som vi er sikre på I gerne vil vide, enten som nyt medlem eller som forældre. Håber I vil se filmen og tale med jeres børn om Klub Oasen.

 

 

INFORMATIONER:

Indmeldelse: 

 

I kan indmelde jeres barn via stamkort og blanket, som I finder på vores hjemmeside Oasen.greve.dk. Stamkortet udfyldes så vi har jeres mailadresse, mobilnummer osv. Det er også på dette kort i giver tilladelse til computerspil, kørsel, foto mm. Det hele scannes og sendes til gij@greve.dk. Stamkortet kan også lægges i vores postkasse ved Klubben. Stamkortet er også givet til alle 3. klasserne på skolen, så der er muligheder for at melde jeres barn ind i Klub Oasen.

 

Åbningstider:

 

Mandag til fredag kl. 13.00- 17.00. Når vi nærmer os en mere normal hverdag vil vi have åbent til kl. 18.00 og 2 aftener til kl. 20.00 hvor der er mulighed for fællesspisning, når vi igen kan lave mad, sidde sammen og spise.

 

Vi har åbent i alle 6 sommerferieuger 26-31 fra kl. 9.00 - 16.00

               Uge 42 har vi åbent alle dage mandag til fredag 10.00 - 16.00

               Uge 8 har vi åbent alle dage mandag til fredag 10.00 - 16.00

               Klub Oasen har lukket på alle helligdage, påske helligdage, jule lukket/åben, info kommer senere

 

Link til Velkomst video Klub Oasen