NYE MEDLEMMER I OASEN

 

I har været på besøg det er gået godt, I har været super gode, I er kommet som nye medlemmer helt spændt , glade, fulde af forventning , er kommet godt ind i huset synes vi . Alt er jo stadig nyt, så husk at spørg hvis der er noget i ikke rigtig ved hvordan foregår.

Lige nu arbejder vi på ture mm i maj og juni, tjek hjemmesiden , tjek indgangs tavlen - glæd Jer og tilmeld til en voksen.

Endnu engang velkommen til Klub Oasen

 

 

Kære nye medlem som starter 1. april

Rigtig hjertelig velkommen til Oasen. Vi håber at I alle vil falde godt til. Vi skal gøre alt for at hjælpe jer, så I får en god og tryg start her i klubben. Vi har holder møde med dine forældre d 7 marts, så ved allerede de en masse ting som de skal gøre for at du vil få det godt her i Oasen. Hvis der er noget du ikke rigtig forstår, har spørgsmål eller skal have hjælp, må du endelig komme til en voksen. Vi vil altid hjælpe dig. Hvis I som forældre er i tvivl om noget, har spørgsmål må I endelig ringe. Vi er altid glad for at besvare henvendelser, få hjælp der kan hjælpe os med at være opmærksomme på medlemmer der eventuelt ikke kommer så meget i klubben.

Kære forældre, endnu engang beder vi om jeres hjælp til at fastholde jeres barn i klubben. Sammen kan vi gøre meget for at klub livet bliver super godt for jeres børn. Det er en god ide at aftale faste klubdage for jeres børn når den største nyhedsinteresse har lagt sig. I skrivende stund mangler vi stadig indmeldelser på de børn der starter mandag d 1. april. Børnene bliver selvfølgelig modtaget på den første dag som alle andre børn☺ Men vi vil rigtigt gerne have indmeldelser og stamkort i hus så vi har telefonnumre mm.

 

Nye medlemmer i Oasen.

Gode ting at huske på når du lige er startet i Oasen. Når du kommer til klubben efter skole, skal du huske at tjekke dig ind på tavlen og sige hej til en voksen. Når du går fra klubben skal du altid tjekke dig ud på tavlen og sige farvel til en voksen. Her i starten er det en god ide at fortælle os hvis du går et ”smut ” i lunden. Så ved vi hvor du er hvis du bliver hentet eller der bliver ringet til dig. Når du skal tilmelde dig en tur, hænger der en tilmeldingsliste på tavlen ved indgangen. Hvis du er i tvivl skal du huske at spørge en voksen om hjælp. Du skal betale ved tilmelding, det er en voksen der skriver dig på listen. Når der lånes fra sport depotet, film eller lign skal der afleveres pant. Dette kan være mobiler, nøgler eller lign. Panten er altid låst inde.

 

Grevekort eller anden betaling.

Du kan betale for ture, træ-værksted, kolonier, hobby, café mm. på dit grevekort. Det er dine forældre som sætter penge ind på dit grevekort hjemmefra.

Du kan også altid betale kontant, men helst på grevekort når du modtager dette.